Yleistä

Verkkokaupan Mintunlehti.fi tuotteita myy Mintunlehti, Y-tunnus: 2597147-9. Tuotteita myymme täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteet ja hinnat

Kaikki tuotteemme sisältävät arvonlisäveroa 24, 14 prosenttia. Pidätämme oikeuden hintojen ja postituskulujen muutoksiin. Jos haluat tilata isomman erän jotain tiettyä tuotetta, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksen, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tarkista tilausvahvistuksesta, että kyseiset tiedot on tilausvaiheessa syötetty oikein. Tuotteet toimitetaan tilausvahvistuksen mukaisesti.

Maksutavat ja toimituskulut

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Mikäli noudat tuotteet Mintunlehden myymälästä, toimitus- ja pakkauskuluja ei tuolloin lisätä tuotteiden hintoihin.
Asiakkaanamme saat valita toimitustavan. Tarjoamme Matkahuollon kautta seuraavat toimitustavat:

Matkahuollon Lähellä-paketti – 6,80 €
Lähellä-paketti toimitetaan Matkahuollon lähimpään noutopisteeseen, joita ovat Matkahuollot, Siwat, Valintatalot ja muut Matkahuollon Pakettipisteet, yhteensä lähes 1 100 pistettä. Saat tekstiviestin kun tilaus on noudettavissa. Toimitusaika Suomessa on pääsääntöisesti 1 – 2 päivää.

Kotiinkuljetus – 12 €
Paketti toimitetaan kotiovellesi 1-2 arkipäivän kuluessa paketin lähettämisestä. Tilauksen yhteydessä on tärkeää ilmoittaa puhelinnumero, jotta postista voidaan soittaa ja sopia paketin vastaanottoaika.

tai

Nouto Mintunlehden myymälästä – 0 €
Myymälän osoite: Nahkurintie 1, 38600 Lavia.

Toimitusaika

Toimitamme tilauksen mahdollisemman nopeasti, viimeistään 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Mikäli toimitusaika muuttuu, ilmoitamme siitä asiakkaalle, jolloin hänellä on oikeus peruuttaa tilaus. Jos tilauksellasi on erityinen kiire, ota yhteys asiakaspalveluun tilauksen yhteydessä.
Mikäli tuotteet katoavat tai vahingoittuvat lähetyksen aikana, sinun tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluumme. Pakkaamme aina kaikki tuotteet asianmukaisesti minimoidaksemme lähetyksen vahingoittumisriskin.

Noutamattomat lähetykset

Noutamattomista lähetyksistä veloitamme lähetyskulut asiakkaalta.

Palautukset

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tuotteen, ole yhteydessä ensin asiakaspalveluumme.
Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuote/tuotteet tulee pakata erittäin hyvin, jotta ne eivät rikkoudu palautuksessa – mikäli näin käy, vastuu voi siirtyä asiakkaalle. Ale-tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
Nimesi, koko osoitteesi sekä puhelinnumerosi, pankkitilin numeron, jonne voimme palauttaa rahasi ja kopio tilausvahvistuksesta, laskusta tai kuitista.
Palautamme tuotteiden myyntihinnan ilman postikuluja 14 vrk:n kuluessa tuotteiden takaisin saapumisesta, jos tuotteilla on edellä mainittu palautusoikeus.
HUOM! Elintarvikkeilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta!

Palautusosoite

Asiakaspalautus
Mintunlehti
Nahkurintie 1
38600 Lavia

Reklamaatiot

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, pyydämme olemaan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme korjata tilanteen.

Verkkokaupan vastuu ja oikeudet

Mintunlehti ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä vahingoista.
Mintunlehti ei vastaa siitä jos tilaustanne ei ole jostain syystä vastaanotettu ja sen vuoksi pystytty toimittamaan toimitusehtojen mukaisesti.
Mintunlehden sivuilla olevan materiaalin kopiointi ja julkaisu ilman lupaa kielletty.